RoxanneTel:

Mail:

 


Kérünk, telefonáláskor hivatkozz a travik.hu-ra!


Beszámoló írása

 

Beszámolók:


Név: gabor

Dátum: 2010-01-06

Beszámoló:

aranyos és jó arc.csodálatos amit nyújt. szép arc, mell, popsi . farok is rendben. ajánlom! elégedetten jöttem el. korrekt mindenben minden téren


Név: Jegor

Dátum: 2009-01-07

Beszámoló:

Kellemetlen téli napon voltam nála, ráadáasul dugó is volt, meglehetos késéssel érkeztem meg. Ennek ellenére nem feddett meg, sot, örült, hogy sikerült megérkeznem. A látvány igazán meggyozo, Roxannne, tényleg jól néz ki. Kellemes meglepetést okozott mind az arca - csak nagyon-nagyon közelrol lehet talán kiloni, de az utcán 100%, hogy soha nem tunne fel, hogy nem született lánynak - mind a megjelenése. Hétköznapi (nem sexy bohócruha), de ízléses öltözetben várt. (Fekete nadrág, lila póló.) Elmondta, ami nagyon is igaz, a travikat általában azért is lehet nagyon könnyen kiszúrni, mert nem úgy öltözködnek mint az igazi nok, szedett-vedett ruhákban járnak, nem adnak a kiegészítokre. Nos ez rá nem igaz, amit a ruhatárából láttam, az igen boségesen és jó ízléssel van összeválogatva. A lakás (bérlemény) már messze nem ennyire elegáns, de a célnak megfelel - lakótelepi kégli, amire ráférne némi felújítás. A fogadtatás, az elso pozitív benyomások után, inkább üzleties, semmint közvetlen. (Aki az u.n. barátno feelingre bukik, az ide ne jöjjön.) Csak példaként - szokatlan módon szinte végig magázott. A beszélgetésbol pontos információkat kaptam a németországi árakról és költségekrol, valamint arról, hogy o bizony ezt munkának tekinti. A munkáját viszont becsülettel elvégezte. Jól szopott, nyalogatta a zacsit is, amit igencsak szeretek. Kicsit mintha meglepodött volna azon, hogy meg akarom dugni, de némi simogatás tágítgatás után ráállt. (Kicsit vézna a segge.) Míg rajtam ugrált, lenyúlt és a fenekemet izgatta, ami igen jól esett. Összességében: a hölgy nagyon is szép, de kissé hideg, a szex jó, az együttlét maximum ha közepes. Igazi üzletasszony - ár-érték arányban szintwe verhetetlen.Név: Chris

Dátum: 2008-08-25

Beszámoló:

Olvastam mások beszámolóit, más travikról, és megfogalmazódott bennem, hogy ha csak pozitívumot írnék le ide, akkor nagyon
elfogultnak tûnhetne a leírásom, így próbálok nagyon részletesen írva, de azért objektív maradni... ( hosszú ugyan, de tanulságos ).

Kezdem azzal, hogy az itt leírt bemutatkozó mondatokból, egy kicsit pimasz, fellengzõs, netán arrogáns illetõnek gondoltam Õt mindaddig, míg nem beszélgettem vele személyesen. Aztán rá kellett jönnöm, hogy igaza van a leírtakkal kapcsolatban, mert aki tényleg eljönne hozzá, és kifizetne akár 10 ezret is, az bizony telefonál, és nem chat-el, vagy emailt ír. A sok ingyenélõ akik meg csak fényképeket gyûjtögetnek, azok meg vég nélkül levelezgetnének vele, de eljönni nem akarnak ( például az eropolison ez megy ). Szóval ahogy mondani szokták... jogos a két pont, no meg a kissé kiokító, és szájbarágós leírás.

Tehát akkor kezdem az elején a telefonhívásommal. Mikor elsõre hívtam, sajnos nem vette fel, de mint késõbb kiderült dolga akadt, bár ezt írta is a beszámolójában itt ezen az oldalon. Elmondása szerint sokan érdeklõdnek, így nem mindig tudja felvenni a telefont. ( ha vendége van akkor logikus is ). A hangja nem volt nyávogós, amolyan megjátszó típus, de nem is egy tipikus nõi hang, viszont nem is nõhöz megyünk ugyebár ? ( mert a farok a lényeg )  :-)

Elsorolta a lehetõségeket, kihangsúlyozta hogy semmit nem tesz gumi nélkül, ami valljuk be szimpatikus is, mert ha vigyáz magára, akkor eggyuttal rám is.  :-)
Azonnal akartam menni hozzá, de közölte, hogy minimum 45 perc, de inkább 1 óra az az idõ intervallum amennyi kell neki az elkészüléshez, mert ma még nem sminkelt, és Én lennék neki az elsõ, ugyanis épp hivatalos ügyeket intézett a városban, és most ért haza. Na jó akkor 1 óra múlva a megbeszélt helyen.

Nagy körvonalakban elmondta hol forduljak a kocsimmal jobbra, majd balra, és ezután letettem a telefont. ( megemlítem külön hogy már nem elõször hívtam, és mindig kellemes napot kívánt a telefonba, ezért is akartam felkeresni ). 1 óra múlva megérkeztem, ismét felhívtam immáron a ház elõl, és megadta az emeletet, és a kapucsengõ számát. Az mondjuk egy szerencsés eset, hogy nem egy körfolyosós lépcsõházban lakik, ahol minden öreglány kukkolja az embert mikor érkezik meg távozik, így legalább a diszkréció adott.

Elõbb ért fel a lift, mint ahogy õ ki az ajtóig, de 10 másodperc sem telt bele, és fogadott. A panellakás egy bérelt kégli, mint minden másfélszobás ez is kicsi, mint egy garzon. Klíma sajnos nincs. Az ugyan az adatlapon is rajta volt hogy frissen költözött, de ki tudja mikor készült az az adatlap? Amúgy a költözés nyomai ott vannak még, de mint kiderült épp két hete érkezett ide. Akit ez nem zavar emiatt nincs diszkomfort érzete az elõnyben van.

Az látszott hogy fel volt porszívózva, de a szõnyeg megviselt gondolom az elõzõ lakó mûve. Mielõtt fizetek tudni akartam hogy tiszta e a lepedõ, és hogy nem egy stopperórás csajhoz jöttem e. A lepedõ ugyan nem vasalt, de tiszta, és kellemes illatúan került elõ a szekrénybõl. Leültem, és Õ rögtön azt kérdezte kérek e kávét, vagy vizet? Tetszett ez a gesztus mert teszem azt mi van ha nem maradok? Akkor kiadás neki, és nem bevétel. Gondoltam ez egy jó üzleti fogás, és egyben egy kellemes gesztus!

Beszélgettem vele vagy 10 percet, de nem tûnt sietõsnek, nem akart egybõl a lényegre törni, így biztos voltam abban, hogy maradok. Kitettem a pénzt az asztalra, és kaptam egy icuri - picuri kis törülközõt, bár hozzáteszem azt is kérdezte, hogy fürdök vagy csak farkat mosok? Majd velem együtt bejött, és megmosta a farkamat és a heréimet. Elösször ugyan szokatlan volt, de jól esett. Ez már a kényeztetés része. A fürdõ szoba relatív tiszta volt, bár a mosógép épp ment, és olyan szocreál kinézetû az egész lakás, nem felújított, semmi extra nincs benne, de ez a tulaj hibája, hisz Õ ezt csak bérli...

Irány a szoba. Az õ pénisze átlagos állítása szerint 16/4 es, és a-körüli lehet, ha a sajátomhoz  viszonyítom. Tiszta ápolt betegségnek nyoma sincs, de hát vigyáz is magára. ( csókolódzni sem akart, mert az is a testnedvek cseréjével jár, de nem baj nem ez a fõ szempont ). Eleinte nem állt neki a farka, de hát érthetõ is, mert nem lehet neki mindenki elsõre szimpatikus és vonzó is, végül is õ szolgáltat, nem pedig élvezkedik, és hát Én választottam Õt nem Õ engem. A franciás tudása  sok csajt megszégyenítõen jónak mondható, ( vagy én találkoztam eddig gyenge csajokkal ) és a piercing ami a nyelvében van, még csikál is.
Most tanulja a mélytorkos franciát, és gondolom eleinte még méretfüggõ is a dolog, de az enyémet teljesen bevette a torkába, teljesen új érzéseket adva nekem. Közölte is, hogy a pornófilmekben látható kényszerfrancia deepthroath-technika külön extra, és csakis a fürdõszobában vállalja, ( ha netán hányni kellene ) de ha nem erõltetem neki, csak hagyom magam kényeztetni, akkor ez benne van az árban amolyan amatõr szinten.

Egy órát fizettem, és ebben benne van a többszöri orgazmus lehetõsége. Elsõre a torkába élveztem ( persze gumival ), mert ezt nem lehetett kihagyni. Majd megkértem hogy dugjon meg, mert kipróbálnám... Felhúzott valami gumigyûrût a farkára, hogy benne tartsa a vért, mert ha nem dug eléggé intenzíven, akkor nem kap elég ingert a makkja, és ebbõl logikusan következi hogy... de azért hozzáteszem eléggé óvatos is volt, és nem is csinálta rosszul. Én másodjára az Õ fenekébe élveztem el ( persze hogy ezt is gumival ). Bár a behatoláskor még nagyon nyafogott, viszont cserébe olyan szûk a popsija  mint aki most csinálja elõször.

Kis pihenés, majd beszélgetés, és mivel még nem telt le az egy órám cirógatni kezdett engem. Mit mondjak, jólesett a törõdése, és tûzbe is hozott, de már nem kívántam semmit, viszont megkérdezte, hogy akarok -e egy farok kiverést síkosítóval, ( erotikus masszázs ) és Én igent mondtam neki. Nem bántam meg, mert ügyes keze van.

Összegzésképpen:
- Ha nem zavar az, hogy kell egy kis idõ mire elkészül és kisminkeli magát, tehát nem minden esetben fogad azonnal, - Ha nem zavar az, hogy a költözés nyomai még ott vannak egy szocreál garzon méretû klíma nélküli panellakásban, ( dobozok a szekrény tetején ) elõzõ lakó lestrapált padlószõnyege,

- Ha nem zavar az, hogy meglehet hogy a lepedõ bár tiszta de nem vasalt és a fürdõ sem jakuzzi kádas, - Ha nem zavar, hogy még nem gyûlt össze a szilikon cicire való pénze, és helyette protézisei vannak ( amik ugyanolyan puha tapintásúak, csak nem veszi le a felsõt, hogy az illúzió megmaradjon ) - Ha nem zavar némi apróság, mert te is értékeled a figyelmességet, a kávét, a törõdést, és jól szeretnéd érezni magadat, akkor csak ajánlani tudom neked.

 

Trans girls and young shemale porn movies by men with cocks and tits.