RegisztrációA szexpartner oldalra a hirdetés megjelenítés fizetős (sms aktiválás) ha ingyen szeretnél hirdetni ajánlom az apróhirdetés szexpartner részét.

Törvény - olvasd el figyelmesen!

Az oldal üzemeltetői tájékoztatják az oldalra látogatókat, hogy szexuális szolgáltatás nyújtását a törvény bünteti az alábbiak alapján:

1999. évi LXXV. törvény: "a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról"

11.§: Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény: "a szabálysértésekről - A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma"

145.§ (1) : Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezések útján felkínál, reklámoz vagy ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal súlytható.

(2) : Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

A fenti törvény értelmében a partnerek adatlapjaiért, és az azokon megjelent információkért semmilyen felelősséget nem vállalunk!Csak traviknak!

*Név:
*Jelszó:
*Jelszó újra:
*E-mail:
Telefon1:
Telefon2:
Honlap:
Honlap2:
Leírás:
* Kép1
* Kép2
* Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
Kép12
Kép13
Kép14
Kép15
Kép16
Kép17
Kép18
Kép19
Kép20
Kép21
Kép22
Kép23
Kép24
Kép25
Regisztrációval elfogadom a fenti törvényt

 


Trans girls and young shemale porn movies by men with cocks and tits.